BENODIGDHEDEN:
1 grote vleestomaat
2 trostomaten
1 groene paprika
1 rode ui
1 witte ui
2 teentjes knoflook
2 liter kippenbouillon
peper en zout
BEREIDINGSWIJZE :
Was de tomaten en de paprika en snijd deze vervolgens in grove stukken.
Snijd de uien eveneens in grote stukken.Doe deze ingredienten samen in een grote soeppan en voeg vervolgens de gepelde teentjes knoflook en de kippenbouillon toe.Breng de soep dan langzaam aan de kook en laat deze ongeveer 2 uur op laag vuur rustig pruttelen.
Pureer de soep daarna met de staafmixer en zeef de soep op smaak met peper en zout.
SERVEERTIP :
Hoi, Mia
BeantwoordenVerwijderenHier zal ik meer komen kijken, lekkere gerechtjes, ik zal er zeker eens iet van klaarmaken,
Mia/ Johanna
Ha ,Johanneke ! Dank je wel !...
BeantwoordenVerwijderen