donderdag, oktober 08, 2009

PEER MET ROOMKAAS EN ANSJOVIS



VOORGERECHT
4 pers
20/10 voor/bereiding








* 1 ei
* 4 takjes peterselie
*1/4 rode paprika
*1 pakje Mon Chou a 100 g
*2 el koffiemelk
* peper
*1/2 tl ( selderie) zout
*4 ansjovisfilets ( blikje )
*4 slabaderen
*2 grote handperen


BEREIDING


*Ei in ongeveer 10 min.hardkoken.
  Laten schrikken ,pellen en heel fijnsnijden.
  In kopje peterselie fijn knippen.Paprika
  wassen en heel fijn snijden.Paprika door de
  peterselie scheppen . In kom Mon Chou en
  koffiemelk door elkaar kloppen.
  Toevoegen; ei,peper, seldriezout en 3/4 deel
  van paprikamengsel.Door elkaar scheppen.
  Overdoen in spuitzak met grote spuitmond.
  Tot gebruik in koelkast leggen.In zeef onder
  koud stromend water ansjovisfilets afspoelen.
  Laten uit lekken.Halveren .Sla wassen en
  uitslaan.

BEREIDEN



Op 4 bordjes slablad leggen.
Peren schillen ,halveren en
klokhuis verwijderen. Met bolle
kant naar beneden op slablad leggen.
Mon Chou op peren spuiten.Garneren
met ansjovis en rest van paprikamengsel.






                                                                                                             

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Mia