VOORGERECHT
4 pers
20/10 voor/bereiding
* 1 ei
* 4 takjes peterselie
*1/4 rode paprika
*1 pakje Mon Chou a 100 g
*2 el koffiemelk
* peper
*1/2 tl ( selderie) zout
*4 ansjovisfilets ( blikje )
*4 slabaderen
*2 grote handperen
BEREIDING
*Ei in ongeveer 10 min.hardkoken.
Laten schrikken ,pellen en heel fijnsnijden.
In kopje peterselie fijn knippen.Paprika
wassen en heel fijn snijden.Paprika door de
peterselie scheppen . In kom Mon Chou en
koffiemelk door elkaar kloppen.
Toevoegen; ei,peper, seldriezout en 3/4 deel
van paprikamengsel.Door elkaar scheppen.
Overdoen in spuitzak met grote spuitmond.
Tot gebruik in koelkast leggen.In zeef onder
koud stromend water ansjovisfilets afspoelen.
Laten uit lekken.Halveren .Sla wassen en
uitslaan.
BEREIDEN
Op 4 bordjes slablad leggen.
Peren schillen ,halveren en
klokhuis verwijderen. Met bolle
kant naar beneden op slablad leggen.
Mon Chou op peren spuiten.Garneren
met ansjovis en rest van paprikamengsel.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie.
Groetjes Mia