donderdag, oktober 29, 2009

AARDAPPELKOEKJES


2 personen






INGREDIËNTEN :

1/2 kilo grote aardappele
1/2 ui
1/2 theelepel zout
5 eetlepels olie
15 gr bloem
1 ei


BEREIDINGSWIJZE :

Schil de aardappelen
Rasp de aardappelen in de kom.
Pel de ui  en rasp hem bij de aardappels  in de kom .
Roer het zout ,de eieren en de bloem er goed door heen,
Verhit de koekepan met twee eetlepels olie
Schep met een lepel 3 bergjes aardappel erin. Druk het deeg plat,zodat je een koekje krijgt .
Bak ze op half  hoog vuur één kant bruin .
Draai de koekjes met de spatel om en bak de andere kant ook bruin .
Bak op dezelfde manier koekjes van het overige mengsel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Mia