2 personen
INGREDIËNTEN :
1/2 kilo grote aardappele
1/2 ui
1/2 theelepel zout
5 eetlepels olie
15 gr bloem
1 ei
BEREIDINGSWIJZE :
Schil de aardappelen
Rasp de aardappelen in de kom.
Pel de ui en rasp hem bij de aardappels in de kom .
Roer het zout ,de eieren en de bloem er goed door heen,
Verhit de koekepan met twee eetlepels olie
Schep met een lepel 3 bergjes aardappel erin. Druk het deeg plat,zodat je een koekje krijgt .
Bak ze op half hoog vuur één kant bruin .
Draai de koekjes met de spatel om en bak de andere kant ook bruin .
Bak op dezelfde manier koekjes van het overige mengsel .
donderdag, oktober 29, 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie.
Groetjes Mia