donderdag, oktober 08, 2009

GEVULDE FLENSJES



25 min
 4 pers









BENODIGDHEDEN
 *25 gram custardpoeder
 * 5 dl melk
 *125 gr suiker
 * 2 bitterkoekjes
 * 1 schijf ananas
 *20 gr rozijnen
 *0.5 banaan
 *rum
 *2  eiwitten
 * 4 flensjes
 * plastic folie



BEREIDING

Roer een papje van het custardpoeder en een scheutje van melk.
Breng de rest van de melk aan de kook met 50 gr suiker,giet al
roerend het custardpapje erbij en laat de pudding ca. 2 min. al roerend koken.
Giet de custard in een omgespoelde kom,dek af met plasticfolie en laat het afkoelen.

Snijd de bitterkoekjes, de ananas,de rozijnen en de banaan in kleine stukjes en meng
het met rum door de afgekoelde custardpudding.

Klop de eiwitten met de rest van de suiker tot een luchtig schuim.


Verwarm de oven voor op 200*C. Besmeer de flensjes met de pudding, rol ze
op en leg de rolletjes in een ingevette ovenschaal.
Spuit met een spuitzak het eiwittenschuim op de flensjes , zet vlak voor het
opdienen de schaal in de voorverwarmde oven tot het schuim goudbruin begint
te kleuren.

Serveer sw flensjes warm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.

Groetjes Mia